Min


Bakgrunn

Jeg er servant leader i TGO AS og har 30 års leder- og styreerfaring fra både store og små virksomheter. Jeg er lidenskapelig opptatt av tillitsbasert og tjenende ledelse, kulturbygging, mentoring, teamutvikling, mangfold og styrearbeid.

Jeg var medgründer og konserntjener i Miles AS fra 2005 og frem til mai 2023. Ledelsesfilosofien og kulturen til Miles er prisbelønt og ble også gjenstand for forskning ved NHH.

Som foredragsholder deler jeg min kompetanse på ulike konferanser og ledersamlinger. Jeg er i tillegg gjesteforeleser ved BI, NHH og Scandinavian Executive Institute.

Jeg er også mentor for flere ledere og holder kurs i mentoring på ulike programmer.

 

Av utdannelse er jeg sivilingeniør IT, automasjonsingeniør og hjelpepleier.  Jeg har også tatt styreutdannelsen Board Executive Programme på anerkjente INSEAD. Jeg ble nominert til EYs Entrepreneur of the Year i 2018 og min tittel som konserntjener ble kåret til “Norges beste stillingstittel” av Norske informasjonsrådgivere samme år. 

Noen av de tingene jeg er mest stolt av fra tiden min i Miles, er at vi to ganger ble kåret til Norges beste arbeidsplass, og at vi ble anerkjent som ett av de mest innovative selskapene i Norge hvert år fra 2016-2022. Miles har også blitt omtalt i en rekke bøker, aviser og magasiner.

For øvrig driver jeg aktiv fremsnakking av flerkulturelle talenter på Linkedin og Facebook etter først å ha intervjuet dem. Det er veldig inspirerende å kunne bidra til at disse utvider sitt nettverk. Uten nettverk er det vanskelig for oss alle å oppnå våre ambisjoner. 

Referanser

Ta kontakt


for en uforpliktende prat!

Scroll to Top