Foredrag

Foredrag til inspirasjon

Gjennom alle mine 30 år i ulike leder- og styreroller har jeg vært opptatt av lederstiler og ledelsesfilosofier. Spesielt utviklet vi tjenende og tillitsbasert ledelse som en filosofi i Miles, der jeg var medgründer og konserntjener frem til mai 2023. 

Basert på denne erfaringen holder jeg bl.a. foredrag om hvordan man skaper en tillits- og ansvarsbasert kultur i en organisasjon. Disse foredragene kan skreddersys slik at de passer til åpne konferanser, bedriftsinterne samlinger, forelesninger, lederutviklingsprogrammer og ledersamlinger. Dersom gruppen ikke er for stor, kan foredragene også gjøres som en workshop med stor grad av involvering. Både private og offentlige organisasjoner er blant mine fornøyde kunder.

Jeg samarbeider også med undervisningsinstitusjoner som Handelshøyskolen BI, Norges Handelshøyskole og Scandinavian Executive Institute.

Forespørsler om foredrag kan rettes til meg direkte eller til min foredragsagent: https://www.athenas.no/flx/foredragsholdere/tom-georg-olsen/

Aktuelt foredrag

Foredraget “Tillit som Strategi” passer for de fleste målgrupper, men vil bli tilpasset og oppdateres for hvert oppdrag. I foredraget vil jeg komme inn på følgende:

  • Hvorfor er tillit viktigere enn noen gang?
  • Hva er egentlig tillit?
  • Hvorfor har vi så høy tillit til hverandre i Norge?
  • Hvordan bygge en tillits- og ansvarsbasert org.kultur?

Tilbakemeldingene på foredraget er at det er både inspirerende, relevant, lærerikt og underholdende.  

Foredraget varer normalt 45-60 min , men kan også utvides og gjennomføres med mer interaksjon og som workshop.

Referanser

Ta kontakt


for en uforpliktende prat!

Scroll to Top